לא יוצא זרע .עם ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/10/2023 | 17:56 | מאת: שי

שלום רב .בן 42 נערכה בדקית ערמונית לצורך תרומת כליה נמצא כי הערמונית בגודל 126 סמ"כ .בוצע בדיקת אורפלומטריה נמצא כי יש קושי מסויים בלחץ השתן וגם יש שארית שתן .בהמלצת רופא התחלתי לקחת ארמוינה פלוס כל יום קפלוסה 1 .משך כחודשיים וחצי הכול היה תקין והיה שיפור ניקר בזרימת השתן וירידה בתכיפות הצורך למתן שתן .אחרי כחודשיים וחצי בערך בזמן קיום יחסי מין הפסיק לצאת זרע .יש תחושה של גמירה כולל התקבצות של אורזגזמה אבל לא יוצא זרע .מה מומלץ לעשות עם זה ?

תופעה מוכרת של התרופה, הרכיב של החסם אלפא (טמסולין) גורם לשפיכה אחורית. ניתן ליטול רק ארמוניה במידה וזה מאד משמעותי

מנהלי פורום אורולוגיה