תופעות לוואי.................

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/10/2023 | 01:37 | מאת: cav

שלום, אני נוטל 20 מ"ג אסטו (תחליף גנרי של ציפרלקס) ויש לי השמנה בפנים ובבטן ( המשקל שלי עצמו תקין) ובנוסף השתנה מרובה (12-13 פעמים ביממה). בדיקות דם שכוללות תפקודי כבד וכליות כלליות יצאו תקינות חוץ מכולסטרול רע 130 mg/dl (כאשר מומלץ פחות מ100) וכולסטרול שאינו טוב 152 mg/ml (כאשר הטווח הוא בין 35 ל150) ובבדיקת שתן ללא ממצאים חריגים חוץ מ- KETONES- U STRIP 10 mg/dL PROTEIN- U STRIP 10 mg/dL אני רוצה להבין אם מקור 2 התופעות האלה הוא אכן האסטו (ציפרלקס). 1. האם ניתקלת בתופעות לוואי שציינתי עם האסטו (ציפרלקס)? 2. מכיוון שלקבוע תור לאורולוג זה להמתין כמה חודשים ורופא משפחה הוא רופא כללי שפחות מתמחה בבעיות השתנה, אז איזה עוד בדיקות אתה ממליץ לי לבקש מרופא המשפחה , לפני שאני מנסה להפחית/להפסיק במינון של האסטו ולהבין אם זה המקור? תודה רבה!

לגבי תופעות לוואי של תרופות לא אורולוגיות מומלץ לפנות לרוקח קליני

מנהלי פורום אורולוגיה