שלפוכית שתן הקשר לערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/10/2023 | 05:27 | מאת: מיכאל

רצו לעשות לי ביופסיה בערמונית, ובגלל שאין תסמינים לקושי במתן שתן, יש זרם חזק והבדיקה תוצאה 4k, היא 2 אחוז, אמרו שאין צורך. אמרו לא להכנס להמשך אבחון . שאלתי האם חסימה בשתן היא עניין משמעותי בסרטן הערמונית שבגלל שאין תסמינים זה משנה את כל התהליך לברור הממצא החשוד. או שחשוב להמשיך ברור כולל ביופסיה בכל מקרה. אני בן 60 בריא לחלוטין ללא כל מחלה כרונית בטיפול. רב תודות.

לסרטן ערמונית אין קשר ישיר לתסמינים אורינריים ברוב המקרים. העדר הרצון להמשך בירור כנראה נובע מ- 4K נמוך

מנהלי פורום אורולוגיה