כאב בשופכה מסיבה לא ברורה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/09/2023 | 19:29 | מאת: שלומי

שלום רב, במשך שלושה חודשים אני סובל מכאבים בשופכה בחלק האחורי. בדיקות STD נקיות, בדיקות תרבית נקיות, בדיקת ציסטוסקופיה נקיה עם אדמומיות קלה בשופכה. הכאב לא נעלם ולא משתפר. לפני כחודש הייתי בים המלח ולאחר כמה דקות של שהיה במים החלה שריפה חזקה במקום. הכאב לעתים מופיע (מתחזק בשתיית קופאין מרובה) ולעתים לא קיים בכלל. האם ניתן לכוון אותי למשהו אחר שזה יכול להיות? בדיקה נוספת? אולי זו פטריה? תודה מראש

01/10/2023 | 16:34 | מאת: מישהו

שלום שלומי, אשמח להיוועץ איתך , סובל מבעיה דומה [email protected]

לרוב בכאב בשופכה לא נמצא מקור, ניתן בבדיקת שתן פשוטה לבדוק לפטריות

מנהלי פורום אורולוגיה