ערמונית מוגדלת ובעיה במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/09/2023 | 11:06 | מאת: רון

בן 58 עם ערמונית מוגדלת 101 סמ"ק. בעיה בתכיפות מתן שתן, המתנה ארוכה עד שהשתן יוצא, זרם חלש וגם בסוף אחרי שחושב שסיימתי לעיתים קרובות בריחת שתן וטפטוף. עד לאחרונה טופלתי באלפו-קל שספק עם בכלל הועיל. בשבוע האחרון עברתי לטמסו פי.אר וכאן אני מתחיל להרגיש שיפור. ועכשיו לשאלה... עד כמה בכלל אני יכול להגיע למצב של בחור בן 18. אם נניח שאני עכשיו מרוצה 80% ואולי זה כבר מצב מספק עבורי. האם צריך לחפש עוד ועוד כדור או מינון שונה? כמה בכלל מהסובלים מגיעים או יכולים להגיע ל 100% של הצלחה וללא בעיות כלל? תודה (גם על תשובה קודמת שקבלתי)

הרפואה לא מצאה את מעיין הנעורים, לעולם לא נחזור להיות בני 18, לכל תרופה והתערבות תופעות לוואי

מנהלי פורום אורולוגיה