תוצאת בדיקת אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/09/2023 | 13:28 | מאת: תומר

בן 26, בריא בדרכ. לאחרונה מרגיש אי נוחות ולעיתים כאב באשכים. בבדיקת אולטראסאונד עלו התוצאות הנ״ל: אשך ימין : בגודל תקין.במרקם אחיד, ללא נוזל יתר סביבו. האפידידימיס בגודל תקין, מרקמו אחיד. אשך שמאל: בגודל תקין. במרקם אחיד. האפידידימיס בגודל תקין, מרקמו אחיד. בסמוך לראשו הודגם מבנה ציסטי בקוטר 0.6 ס"מ. הודגם הידרוצלה זעיר. בדיקת דופלר אשכים: זרימת דם עורקית תקינה בשני האשכים. אשמח לשמוע מה המשמעות של המבנה הציסטי וההידרוצלה הזעירה. בנוסף, רציתי לשאול האם זה בסדר להתאמן במשקולות וכד'? תודה רבה!

סה"כ בדיקה תקינה, ניתן להתאמן למבנה ציסטי והידרוצל מינימלי אין משמעות קלינית

מנהלי פורום אורולוגיה