החמרה בתסמינים בשלפוחית כאובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/08/2023 | 13:17 | מאת: רינה

ד'"ר שלום וברכה! עקב החמרה בתסמינים שלפוחית כאובה ודימום בשתן האופנתי למיון להלן התוצאות בדיקות דם: קריאטנין - 1.02 תמיד הייתי 0.69-0.7 אוריאה. - 32.2 מדדי דלקת - 8.6 GFR - >57. תמיד היה לי 60< להלן תוצאות בדיקת שתן כללית: חומציות בשתן. - 5.5 משקל סגולי - 1.30. סוכר - 30 חלבון. - 100 כדוריות דם אדומות. - 300 כדוריות דם לבנות. - 500 שאלותיי הם: 1. האם קיימת אפשרות גם לדלקת בכליות??? 2. האם יש החמרה בתפקודי הכליות??? 3. האם לפנות דחוף לרופא אורולוג או להמתין עד לביקורת בעוד חודשיים וחצי????? בברכה מרובה רינה

אין במדדים אלה להביע אם יש או אין דלקת בכליות. הפניה למיון ו/או לאורולוג תלוי ההרגשה הכללית

מנהלי פורום אורולוגיה