המטוריה דם בשתן מגיל צעיר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/07/2023 | 15:13 | מאת: אנונימי

יש לי מ2004 המטוריה זה התחיל מחריגה של 50 כיום זה עומד על 300. עשיתי אולטרסאונד גם עכשיו וגם לפני שנתיים עשיתי לפני שבועיים סיטי אורוגרפיה ובכולם יצא הכל תקין. האם יש טעם לבדיקה פולשנית עם סיב אופטי, האם יש טעם לבדיקה כזאת פולשנית שאין שום ממצא.

סיכוי לגלות משהו לא מאד גדול

23/07/2023 | 18:34 | מאת: אנןנימי

אז מה מומלץ לעשות, להאישר במעקב ועוד שנה לבקש שוב סיטי? או שיש רעיון אחר.

23/07/2023 | 18:45 | מאת: אנונימי

פשוט הרופא שלי לא נותן תשובות וקבע לי תור לעוד חצי שנה לבדיקה עם סיב אופטי. ואני לא מבין האם זה פרוטוקול או שבאמת יש טעם לעשות. אשמח לדעת אם יש המלצה אחרת

מנהלי פורום אורולוגיה