שאלה לגבי פריאפיזם לא איסכמי והשלכותיו על רקמת הזקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/07/2023 | 06:29 | מאת: איש רגיל 23

לפני מספר חודשים היה לי פריאפיזם לא איסכמי, שגרם לכאב מאוד מטריד בגוף הפין, החלק שהיה רך ולא כואב זה היה כיפת הפין, ובלי להבין מה יש לי וכמה חמור המצב שלי, חזרתי למיטה ופשוט התכסתי עם שמיכה עקב רפלקס של התמתחות שמעתי שתי קליקים כמו יריות, אחד אחרי השני, מהפשעה, הזקפה ירדה במהירות, והפין נשאר רפוי לכמה שבועות, עכשיו שאלתי היא כזאת, האם מרוב לחץ ברפלקס של טעות התמתחתי שהשמיכה לוחצת על הפין שתי קליקים נשמעו מהמפשעה נראה לי הזקפה פשוט נעלמה, והפין היה מכווץ ללא שום זקפות בוקר למשך חודש, האם גרמתי לנזק לורידים? או האם עורקי הפין נפגעו באורח קשה, ועקב כך דם נשאר כלוא בפין, כי זאת לא זקפה עם גירוי מיני. חשוב לציין שגב הפין מאוד רך כל הזמן, והפין גמיש מאוד, אני לא מצליח לאונן בכלל, אני לא מרגיש את הפין שלי, וגם עד עכשיו לא עשיתי שום בדיקת הדמיה לפין או למפשעה עקב אבחנה שגויה, מה עלול להיות לי בפין?

לא ניתן להמיר פורום אינטרנטי בבדיקת רופא וטיפול סדור. לא צריך להעלות כל פעם שאלות סביב האירוע שלך. פריאפיזם לא איסכמי נגרם כתגובה לפגיעת עמוד שדרה ושוק נוירוגני

מנהלי פורום אורולוגיה