ביצוע הדמיה חוזרת לפני

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/07/2023 | 11:53 | מאת: יעוץ

בעבר לפני שנה חצי, היה לי בדימות ממצא חשוד לסרטן,היפנו לביופציה פיוזן. יש בידי טת ההפניה הרןפא של הקופה, אמר שניתן להמתין ולחזור על הדימות שוב, אני רוצה לעשות את הביופציה פיוזן, עם MRI מעודכן, שגם יראה אם המצב החמיר או לא,וכמובן לדייק בביופציה שלכ עושים כל יום, והקופה דורשת המלצת מומחה אורולוגי. יש בידי הפניה לביופציה, אני צריך הפנית אורולוג מומחה, לדימות MRI חוזר, האם ניתן לקבוע איתך פגישת יעןץ, לצורך זה במסגרת ביטוחים משלימים של הקןפה? תודה

הפורום אינו מיועד לשאלות תיאום מולי, ניתן לקבוע מול המזכירה שלי. פה אני שמח לענות על שאלות שמטרידות מטופלים באופן כללי

מנהלי פורום אורולוגיה