פוטסיום ציטראט בטיפול במחלת אבני כליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/07/2023 | 13:11 | מאת: יונתן

אני לוקח שנים קיי-ציטק למניעת הווצרות האבנים. בנתים התכשיר התייקר מאד. חיפשתי אלטרמטיבה ומצאתי Potassium Citrate Pure Powder של NOW Foods שעולה רבע מחיר. אומנם מגיע כאבקה ולא טבילה אבל נתונים נראים דומים. האם זה באמת תכשיר דומה?

לא מכיר לגופו של תכשיר, כל עוד מדובר בפוטסיום ציטראט ובאותה כמות לא צריכה להיות בעיה להחליף

17/07/2023 | 11:07 | מאת: NOT_FOUND

רק למען הדיוק: קיי-ציטק (בקפליה): אשלגן ציטראט 1080 מ"ג, אשלגן 390 מ"ג Potassium Citrate Pure Powder (בכפית): אשלגן ציטראט 1400 מ"ג, אשלגן 448 מ"ג ההבדלים נראים לך משמעותיים?

מנהלי פורום אורולוגיה