ממצאים ב סיטי עקב כאבי בטן וירידה בערכי ברזל ותוצאת דם סמוי חיובי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/07/2023 | 11:49 | מאת: דודו

שלום רב , עקב כאבי בטן וירידה במשקל הופניתי ל סיטי בטן הממצאים הם בערמונית. יש לי גם כאבים עזים בטן תחתונה , זרם חלש ומקוטע בשתן , כאב באשכים . וירידה בערכי ברזל בדם הממצאים הם: ערמונית נראית מעט מוגדלת,צפיפותה לא אחידה, ריבוי-גודש? וורידים פריפרוסטתים.לקורלציה סניגופורית? ציסטה קורטיקלית זעירה בכליה ימנית. מה הממצאים אומרים? מה המשך הבירור ? והאם מדובר בסרטן הערמונית?

סיטי אינו רגיש לסרטן כלל והממצאים הללו אינם מחשידים לסרטן

מנהלי פורום אורולוגיה