כאבי בטן תחתונה מזה שבוע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/07/2023 | 13:09 | מאת: יעל

שלום לפני שבוע היו לי כאבים בבטן התחתונה וכאבים באגן שבאו והלכו ותחושת התרוקנות מלאה במהלך השתן חשדתי שיש לי דלקת בשתן אז התחלתי לקחת פרביוטיקה ולשתות מיץ חמוציות והתסמינים פחתו וכבר אין לי כאבים אני חייבת לעשות תרבית שתן במהרה? במקרה וזה דלקת בשתן חייבים לקחת אנטיביוטיקה בדחיפות? השבוע אין בדיקות מעבדה במרפאת האם ובעוד 3 ימים אני טסה לחו"ל האם החיידק תוך שבועיים או יותר החיידק יכול להיתפשט לכליות ולדם?

ניתן להירפא ללא אנטיביוטיקה מחלק ממקרי דלקות, אבל ניתן גם שלא. ממליץ בחום לבצע תרבית, לקבל מרשם מרופא משפחה ולברר עם רופא המשפחה מחול אם צריך אנטיביוטיקה או לא

09/07/2023 | 20:42 | מאת: יעל

המון תודה על התשובה אני אעשה תרבית שתן ואם צריך גם אקח אנטיביוטיקה אבל אפשר לדחות את זה לפחות לעשרה ימים ? כי כבר אין לי כאבי בטן תחתונה

מנהלי פורום אורולוגיה