כאב במתן שתן כבר שנים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/07/2023 | 08:31 | מאת: מושמושבה

שלום, אני סובל כבר כמה שנים, סביב ה- 4 שנים, מכאב במתן השתן, בהתחלה זה היה בשתן ראשוני, ואחרי זה זה כבר השתדרג לרובם, הכאב זה כאילו משהו דביק תקוע לי בתחילת השתן שנפתח בכח אחרי שחרור זהיר של השתן, אם השחרור במקרה יהיה בכח אז נורא כואב, לפעמים זה ממש דביק ולפעמים פחות, לפעמים זה שורף כל הדרך עד סיום השתן ולפעמים פחות, אציין א. שהייתי כבר אצלי 2 רופאים ופרופ' אחד, לאף אחד אין פתרון, עשו לי עד כה שילום אולטרסאונד, כמה בדיקות שתן, וצילום ציסטואורטרוגרפיה (או משהו קרוב לא זכור לי במדויק השם). טוענים שאין לי שום דבר, אך אני ממש סובל ולאחרונה התופעה מתרחשת כמעט בכל פעם שאני משתין, אני כבר אובד עצות. ב. חשוב לציין שלפני 5 שנים נפלתי נפילה די רצינית על המדרגות, לא יודע אם קשור, כמובן שהייתי במיון עשו צילום רנטגן ולא ראו משהו חריג, אולי באמת לא קשור, אך סתם זורק כל מה שיכול להיות.

לא ניתן לבצע אבחון אינטרנטי, לעיתים יש סיבה שניתן לאבחן לכאב ולעיתים לא. כאשר אין אבחנה ברורה ניתן לטפל בכאב דרך מרפאות כאב

מנהלי פורום אורולוגיה