הקרנות לסרטן ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/06/2023 | 16:49 | מאת: אביאל

שלום וברכה ד"ר נכבד אני נמצא בתהליך הקרנות 20 יום גלקסון 3+4 בבית חולים כבן 68 נאמר לי ע"י חבר שצריך לקחת ויטמין C מבית מרקחת קראתי באיזה מקום שלא לקחת מה דעתך הרפואית בנושא? בפגישתי הראשונה עם אונוקולוג בית החולים לא הזכיר זאת כלל כרגע אין לי תופעות לוואי חזקות מלבד צריבות בשתן בו אני לוקח כדורים 3 פעמים ביום וזה פחות או יותר מקל עלי בנוסף האם בסוף ההקרנות הטיפול פותר גם בפחות דחיפות למתן שתן בלילה? תודה רבה מראש

רצוי להיוועץ עם המקרין, לא מכיר שויטמין C מסייע. לרוב, יש יותר הפרעות השתנה ולא פחות

מנהלי פורום אורולוגיה