מודאגת מאוד אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/06/2023 | 03:20 | מאת: קרן

אני אישה בת 26 חולת קוליטיס כשנה , כרגע ברגיעה לא מעשנת לא שותה אלכוהול ובחיים גם לא היו קשור אלי הדברים האלו.. מתאמנת במכון אם חשוב ויכול להיות קשור , עשיתי בדיקת שתן יום אחרי שנגמר המחזור יצא הממצאים הבאים .. Fosfatos Amorfos Moderados Eritrocitos 4-6 Leucocitos 1-2 Hemoglobina 5-10 Nitritos Negativo pH 7.00 Aspecto Ligeramente turb Bacterias - Moderadas Filamentos de Mucina -Escasos עשיתי אולטרסאונד כליות ושתן ובדיקת שתן לפני 3 חודשיים שיצאו תקינים ללא ממצאים כלל האם יש ממה לדאוג לנוכח הבדיקות ??הלכתי בגלל שהתחלתי לסבול אחרי המחזור מריר בשתן , שתן שנראה מעונן כמו ערפל , וגם צריבה ודחיפות הייתי אצל 2 רופאים אורלוג וגניקולוג אמר יש גם דלקת בנרתיק שניהם אמרו כנראה דלקת שעברה מהנרתיק-לשתן-האם-הגיוני?

לא נשמע שיש מקום רב לדאגה, דלקת נרתיקית אכן עלולה לגרום להפרעה ואף דלקת בשתן

מנהלי פורום אורולוגיה