צורך בהטלת שתן במהלך הלילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/06/2023 | 21:51 | מאת: רונן

שלום רב, אני בן 42, נוטל טסטומקס 50 מ"ג עקב מחסור בטסטוסטרון. בשנים האחרונות אני סובל מזרם חלש בשתן וקושי להתרוקן (מרגיש שכבר לא יוצא לי פיפי אבל השלפוחית לא התרוקנה), מה שגורם לי לצורך ללכת לשירותים באופן תדיר יחסית. בלילה, גם שאני לא שותה הרבה במהלך היום והערב, אני תמיד מתעורר באמצע הלילה עם שלפוחית לוחצת, מה שמקשה עליי להירדם לאחר מכן. עשיתי בדיקת PSA שיצאה תקינה, יש לי חשד שהגורם לנושא הוא הטסטומקס כי שעשיתי הפסקה חודש הנושא השתפר אך חזרו לי הבעיות של חוסר בטסטוסטרון. אשמח לשמוע המלצות איך אפשר לטפל בנושא.

ניתן לנסות תרופה בשם מינרין

28/06/2023 | 19:42 | מאת: רונן

שלום ד"ר, מכל הבדיקות שעשיתי באינטרנט נראה שהבעיה נובעת מערמונית מוגדלת: -זרם שתן חלש -צורך במאמץ וריכוז בהטלת שתן - לוקח לפעמים זמן עד שיוצא השתן -תחושה של חוסר התרוקנות לאחר השתנה -קימה תכופה להטלת שתן. זה גם מתחבר לי עם הנושא שאני לוקח את הורמון הטסטוסטרון מה שמגדיל את ייצור ה-DHT וגורם להגדלת הערמונית. מה לדעתך עליי לעשות?

28/06/2023 | 20:14 | מאת: מישהו

מה שלומך רונן? מזדהה עימך אשמח להתייעצות ולנסות למצוא פיתרון [email protected]

מנהלי פורום אורולוגיה