נוזל טרום שפיכה וההשלכות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/06/2023 | 12:29 | מאת: אנונימי…………..

שלום, אני דתי בן 26 לא קיימתי יחסים עדיין.. כאשר יוצא לדייט/מדבר עם בחורה אפילו בטלפון אני מגיע למצב של פליטת נוזל טרום שפיכה וקישוי האיבר..שאלתי היא האם כאשר זה קורה צריך לשפוך אחרי זה על מנת שלא יווצר לחץ וכאבים באשכים? או שאין קשר בין אחד לשני. קרה לי שאחרי דייט ארוך של כמה שעות הגעתי למצב של ״ביצים כחולות״ למרות שהיה רק שיח בדייט..מרגיש שזה יוצר תלות באוננות לאחר פגישות..איך מגיעים למצב של ניתוק ההתרגשות כאשר מדובר בשיח סה״כ.. תודה

רצוי להיוועץ עם יועץ לענייני מין, אין פה שאלה רפואית שאני יכול לסייע בה

01/07/2023 | 17:22 | מאת: אבי

לאדם דתי צעיר במצבך, הדבר הטוב ביותר זה פשוט להשתדך ולהתחיל לקיים יחסי מין לפי ההלכה, במקום להכנס לבעיות הלכתיות ורפואיות. אתה בריא גופנית ע הורמונים חזקים שזה מצוין. אישתך תהנה ממך לפי ההלכה ואתה תיהיה מאושר

מנהלי פורום אורולוגיה