כאבים השלפוחית השתן לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/06/2023 | 22:41 | מאת: אביה

שלום ד״ר, נותחתי בקיסרי לפני כשלושה שבועות וחצי. מאז הניתוח ישנו כאב פנימי (באזור הבטן התחתונה) בשלפוחית בעת מתן שתן. תרבית שלילית. לקחתי סדורל כמה ימים ואכן הכאב נעלם. כשהפסקתי עם הסדורל הכאב חזר. הכאב חזק יותר כשהשלפוחית מלאה, לעומת זאת אם אני ניגשת להתרוקן כשאין הרבה פיפי לרוב לא כואב בכלל. מה זה יכול להיות? האם התופעה מוכרת אחרי קיסרי??כיצד ניתן לטפל?

19/06/2023 | 22:55 | מאת: אביה

אציין גם שהייתי עם קטטר כ-15 שעות לאחר הלידה

מוכר, ממליץ דווקא לא ללכת הרבה לשירותים, לקחת נגד כאבים דוגמת אקמול או אופטלגין ולהתאפק כמה שניתן. יעבור מעצמו

מנהלי פורום אורולוגיה