Erythrocytes גבוהים כרונים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/06/2023 | 16:25 | מאת: NOT_FOUND

שלום בן 50 בריא מאוד (למיטב ידיעתי;) ) מאז גיל שנה יש לי תמיד Erythrocytes גבוהים בשטן , כל שנות הילדות והעשרה הייתי במעקב של רופאי משפחה בנושא. מאז 2003 (היסטורית הבדיקות הנגישה לי ברשת) תמיד יש לי Erythrocytes גבוהים , בין 50-300 cell/µl . אני יודע גם שהנושא מושפע מחום /דלקט (אשר מקפיצים את התוצאה כלפי מעלה). אני מבין שחסרים הרבה נתונים כדי לתת תשובה של ממש. השאלה האם יש צורך להיתרגש מהמצב הזה או שיש גם מצבים של ארטרוציטים כרוניים בשתן ? כי כאמור זה המצב הרגיל שלי לאורך כל חיי. הרבה תודה

רצוי לשלול פעם בעיה משמעותית בדרכי השתן דוגמת אבן ולהיות במעקב נפרולוגי לאחר מכן

14/06/2023 | 21:02 | מאת: NOT_FOUND

תודה , כאמור זה לא מופע חדש , הוא איתי לאורך כל חיי. וב20 השנים הראשונות שללו בעיה של ממש . וזה גם הבסיס לשאלה , אם היינו מדברים על תופע שהחלה בשלב מסויים בחיים (לדוגמה הבוגרים)ההכוונה הייתה נשמעת מאוד "עושה שכל" היה IVP בגיל שנתיים וחצי (זה הזיכרון המתועד הראשון שלי ;) ) האם יש תופעות של ארטרוציטים כרוניים ? וכן אני הולך לעשות שוב בירור תודה

14/06/2023 | 22:26 | מאת: NOT_FOUND

נ.ב ארכי דיסלקט , סליחה על השגיאות (שאני מזהה בקריאה חוזרת)

מנהלי פורום אורולוגיה