מה צריך לבדוק אם בכלל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/06/2023 | 17:35 | מאת: אבנר

אני שמתי לב, שכל פעם לאחר מגע מיני או אוננות, אני ממש מרגיש לחץ במפשעה, לחץ למתן שתן בתדירות גבוהה יותר, וזה ממש לוחץ גם בזמן מתן שתן יש לחץ כואב , אבל הזרם חזק ללא הפסקה, אבל כל האזור של מערכת השתן לוחץ. אחרי כמה ימים זה נחלש. מה יכולה להיות הסיבה לכך. מה צריך לבדוק. גיל 58 אין בעיות רפואיות לא סוכר ולא לחץדם. זה הגדלה של הערמונית או סרטן ערמונית? בus לפני חצי שנה לבטן כתוב גודל ערמונית 38. יש תרופה ללא מרשם שיכולה להקל עלי? תודה

הפרעת השתנה ולחץ סביב קיום יחסי מין לא מסוכן. שלילת סרטן נעשית באמצעות בדיקת דם ובדיקת אורולוג

11/06/2023 | 19:42 | מאת: אבנר

תודה דוקטור על המענה, כלומר אין מה לחשוש כל עוד יש זרם חזק במתן שתן למרות הלחץ באזור. איזו בדיקת דם יש שצריך לבקש?

מנהלי פורום אורולוגיה