דלקת חוזרת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/05/2023 | 17:39 | מאת: יפעת

שלום.אני בת 42 .מזה חודשים רבים אני סובלת מדלקת בשתן.אופי הדלקת הוא תכיפות במתן שתן והמון שתן יוצא ללא צריבה כלל .בקופ"ח נתנו לי כבר 3 פעמים טיפול באנטיביוטיקה ללא הצלחה.עברתי לנסות טיפול טבעי ואני בתחילתו ללא שינוי עד כה.האם יתכן שבן זוגי סובל מהחיידק אך ללא תסמינים כלל ומדביק אותי שוב ושוב ? מה לעשות בבקשה? תודה ד"ר (:

זיהומים חוזרים מחייב תשובה חיובית בתרבית שתן. חשוב לוודא כי התרבית חיובית לפני האמירה שיש זיהומים חוזרים. יש תופעה לא חיידקית שיכולה לגרום לאותם התסמינים

04/06/2023 | 19:32 | מאת: יפעת

אלו תופעות לא חיידקית יכולות לעשות את זה?

מנהלי פורום אורולוגיה