ביצוע זריקות בוטוקס בשלפוחית השתן כאובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/04/2023 | 17:52 | מאת: רינה

ד"ר שלום וברכה! נאמר לי ע"י רופא אורולוג שבמידה ואחרי נטילת הטיפול התקופתי בפלוקנזאול לא משתפר יוחלט על ביצוע זריקות בוטוקס בשלפוחית השתן כאובה. יש לציין שבסיום הטיפול בפלוקונזול אני אכן אובחנתי כאלרגית לטיפול . שאלותיי הם: 1. האם הזריקות הוכיחו כייעילים לטיפול בשלפוחית כאובה????? 2. איך מתבצע הטיפול בזריקות הבוטוקס???? 3. מהיכן ניתן לרכוש את הזריקות????? 4. האם יש צורך במרשם????? 5. מה עלות הזריקות????? 6 האם ההזרקות מתבצעות בהרדמה כללית או מקומית???? 7. איך הטיפול בזריקות מתבצע???? בברכת שבוע טוב ומבורך! רינה

רצוי להפנות את השאלות לאורולוג המטפל, ישמח לסייע ולהסביר הכל

מנהלי פורום אורולוגיה