בדיקת זרימת הדם בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/04/2023 | 18:44 | מאת: שון

שלום, יש לי בעיות זקפה, וקראתי באנטרנט(לא במקום מוסמך) שאם הבעיות נפתרות בזמן נטילת סיאליס יומי אז זה אומר שאין בעיה בזרימת הדם בפין ואין צורך לעשות דופלר של הפין, זה נכון? מצד שני הסיאליס עוזר להזרים דם לפין אז אם בלי הסיאליס יש בעיה אולי זה בגלל שבלי הסיאליס יש בעיה בזרימת הדם, לא?

29/04/2023 | 10:04 | מאת: רעיון גדול

אם אין בעיה פיסיולגית בפין. נתנו פעם עצה, אם לא מתמקדים בבעית הזיקפה, היא חוזרת לבד! ככל שמתמקדים בזיקפה היא בורחת. הגןף יודע מה טוב לו. כמובן אם הכל תקין ואין לך סכרת ובעיות ידועות. הזיקפה מתאפשרת אצל אדם בריא כחלק ממכלול הפעילות שלו תלוי בגיל ומצב גופני. למשל ספורט מגביר זרימת דם בגוף באגן אז גם עוזר לזיפקה. וכו'

אם סיאליס מסייע אין בעיה חמורה בכלי הדם בפין

מנהלי פורום אורולוגיה