כאבים במפשעה ובאשך שמאל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/04/2023 | 01:04 | מאת: יצחק

לאחרונה יש לי תחושת אי נוחות במפשעה צד שמאל שמקרין לגב ולרגל ובנוסף בעת מישוש אשך שמאל כאב חד שמקרין לאגן עברתי בירור אולטרסאונד להלן הממצאים אולטרסאונד מפשעה שמאלית הודגם בקע 0.5 ס"מ עם כניסת שומן אולטראסאונד אשך שמאל בעמידה בשכיבה ובעת ולסלבה נצפה וריקוצלה מדרגה 2/3 האם יש קשר בין הממצאים ? איך ממשיכים מפה ? (התור הקרוב שמצאתי לאורולוג רק עוד חודש ...) מה הממצאים האלו אומרים ? מה הטיפול ? תודה רבה

יש בקע מפשעתי שעלול לגרום לכאב - רצוי לפנות לכירורג כללי יש וריקוצל - הפרעה שכיחה (15%) בגברים, לרוב לא גורם לכאב ובטוח לא מסוכן ולא דחוף

מנהלי פורום אורולוגיה