הקרנות לערמונית שאלה חשובה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/04/2023 | 10:10 | מאת: אברהם

שלום וברכה סרטן ערמונית גליקסון 7 3+4 הינני כבן 67 בביקורי בבית חולים בלינסון הוחלט ע"י אורולוג להתחיל בהקרנות למשך שבועיים בבית חולים זה ! ונאמר לי שההקרנות הכי טובות הינם רק בבלינסון וברמב"ם ! אני קורא מאמרים שבבית חולים "שיבא" --"במכון רדיותרפיה בשיבא קיימות הטכנולוגיות המתקדמות ביותר לטיפול קרינתי " ! איך יתכן שהאורולוג בבלינסון אמר לי שבבלינסון ההקרנות הכי טובות וברמב"ם? מה עלי לעשות כעת? האם לפנות שוב שם ב"שיבא" לאורולוג להזמין שוב תור ולבקש הקרנות בבית חולים זה? אני במבוי סתום ! תודה רבה לתשובתך

לגבי איכות ההקרנות בבתי חולים שונים רצוי להיוועץ עם מומחה לקרינה

מנהלי פורום אורולוגיה