לגבי ה2 קליקים שהיו לי לפני חודש(רק חוות דעת שנייה זהו)

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/04/2023 | 01:19 | מאת: בחור צעיר 23

לפני כחודש קמתי בבוקר מזקפת בוקר(ולא היה לי שום חלום אירוטי באותו לילה), ופתאום אחרי שקמתי התמתחתי עם הגוף שלי לכיוון של מעלה עם השמיכה שלי, ושמעתי 2 קליקים אחד אחרי השני, ומיד לאחר מכן הזקפה שלי ירדה, לא הרגשתי שום כאב/דם/אבל שנרדמתי אחרי המקרה קמתי שוב ואז שרף לי טיפה בפין, האורולוג בדק אותי עם הכפפות לראות שלא נגרם שום נזק, הכול יצא תקין, אבל הוא לא רצה לעשות לי צילום, עכשיו שאלתי היא כזאת. 1. למה הוא לא רצה לעשות לי צילום? 2. האם יכול להיות שכתוצאה מהמתיחה נקרעה לי הfrenula בקטנה(אני שמתי לב שזה פשוט לא כמו שזה היה לפני השתי קליקים), (אני יהודי עשיתי ברית מילה שהייתי תינוק)? 2.איך זה שפתאום אין לי חשק מיני שאני רוצה להכיר בחורה? 3. איך חודש אין לי כבר זקפות בוקר(שזה מוזר בעיניי)? 4.יש מצב שזה מתי שהוא יעבור לי? 5.יש מצב האורולוג פספס משהו? 6.למה שאני מנסה לקבל זקפה שורף לי הfrenula או מתחת לfrenula ובבטן הפין? 7. למה מאז אותו מקרה יש לי דליפות של טיפות שתן אחרי שני מסיים להתפנות? 8.למה שאני חושב מחשבות מיניות או סתם מתסכל על תמונה של בחורה בבגד ים אני מרגיש כאילו נפלט לי זרע/טיפות שתן בתחתון? 9.תודה לרופאים שענו לי!(וסליחה על זה שאני חופר)

יש צורך לשבת עם אורולוג או סקסולוג גם קריעה של מעטפות הפין המכונה שבר בפין, לא גורם לירידה בחשק מיני ובריחת שתן

מנהלי פורום אורולוגיה