קסטרל כטיפול בדלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/03/2023 | 16:44 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני בן 37 עם שנים של דלקת כרונית בערמונית ותחושה שאני כל הזמן "מכווץ" למטה. עקב עקומת שתן שטוחה וממושכת בבדיקה האורולוג נתן לי קסטרל 5 מג פעם ביום ויש הקלה מסוימת. שאלתי היא האם לקיחה של 3 חודשים והפסקה לאחר מכן יכולה "לשמור" את הריפיון בשרירי הסוגר או שההקלה היא רק בזמן השימוש בתרופה? והאם תופעות הלוואי של התרופה כמו דןפק מהיר וחולשה הן אינדיקציה להתערבות כירורגית כלשהי בגילי לטיפול בבעיה?

אין טיפול עירורגי בכאב אגני כרוני ולכן לא ניתן להציע לך פתרון כירורגי

מנהלי פורום אורולוגיה