בעיה באיבר המין כבר חודש

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/03/2023 | 16:07 | מאת: צעיר מודאג מאוד

לפני חודש קמתי בבוקר עם זקפה חזקה מאוד, השמיכה שלי היא עבה, ומתי שהתמתחתי הרמתי את איבר המין שלי למעלה וברגע שזה קרה איבר המין שלי פגע בשמיכה ושמעתי קליק וכמה שניות לאחר מכן הזקפה ירדה ממש במהירות, (חשוב לציין שלפני 14 שנים עברתי שם ניתוח להרחבת מיאטוס באופן אלקטיבי כי נולדתי עם meatal stenosis מולד) והלכתי לאורולוג פעמיים אמרו לי שאין לי כלום בדקו לי את איבר המין עם היד אפילו לא המליצו על צילום, האורולוג אמר לי לעשות הפסקה מפעילות מינית, אבל עבר חודש ואני הפסקתי כל פעילות מינית, אני עד עכשיו לא מצליח להגיע לזקפה מלאה/חצי, אני כבר לא יודע מה לעשות גם מאז המקרה יש לי בריחות של טיפות שתן, אני לא מצליח להשתלט על השתן שלי, בבקשה אני חייב עזרה אני מרגיש כאילו יש לי קרע שם ולא זה לא פסיכולוגי עבר כבר חודש, אין לי שום חשק מיני, אשמח לעזרה

קרע במעטפת הפין אינו משפיע על חשק מיני. אם היה חשד לקריעת מעטפת הפין מצופה לראות המטומה (סימן כחול) סביב האירוע, אך אם יש חשש ניתן לחזור לביקורת אורולוגית

30/03/2023 | 16:42 | מאת: צעיר מודאג מאוד

אבל למה האורולוג לא המליץ על צילום בבית החולים? הוא כולה רק נגע בפין שלי וסיכם שהאשכים תקינים, שום דבר על הפין עצמו זה די מוזר

מנהלי פורום אורולוגיה