טיפול בבעיות אין אונות של הגיל השלישי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/03/2023 | 16:18 | מאת: בעילום שם

אני מבקש לקבל הכוונה לטיפול בבעיות אין אונות של הגיל השלישי . אני מעל גיל 60 , נוטל תרופות ל.ד. , גם אונקולוגי לשעבר . לא נטלתי תרופה לבעיה זו . אני רואה פרסומים בפייס של כל מיני קליניקות שמציעות טיפולים לבעיה - כמו למשל : - טיפולים באמצעות פלזמה עשירה בטסיות PRP - מכשיר הורטיקה שמטפל בבעיית האון הגברי - הטכנולוגיה החדשנית בעזרת גלי הלם לינאריים לא ניכנס לשמות הקליניקות אבל אשמח למעט הרחבה , או הכוונה על האופציות הנ"ל - או אחרות נוספות . אני משוכנע שיש קהל רב מאוד במצבי - ואנחנו די מבולבלים מכל האופציות שמתפרסמות . אודה לחידוד/הכוונה/הסבר על ההבדלים - והמלצות לטיפול בטוח ויעיל .

ממליץ לפנות למרפאת אין אונות בבית חולים ולא ללכת למכונים שמוכרים טיפולים "מיוחדים" במחירים מופקעים

מנהלי פורום אורולוגיה