מעכב ב חולה מורכב של NF1

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/03/2023 | 08:57 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל 57 חולה מורכב בגלל NF1 נמצעה במעכב במרפאות של נירוכירוגיה אנדרוקרינלוג ונפרולוגיה בגגל לחץ דם לא מעוזן באחד הדמיה של עמוד שידרהMRI נמצע מימצע בכילה השמלית לא בררו מזה כי הבדיקה איתה לכובנת MRI לעמוד שידרה השלחתי לבדיקה שלUS אולטרסן דופלר כליה פינוח כליה ימין בגודל 9.3 פרנכמיה מעט דקה מזה אומר דקטור בסיכום כתב הממצא בכליה בשמלית בMRI עמוד שדרה יש לשקול ביצוע MRI לכליות לצורך בירור דקטור מה זה פרנכימה מעט דקה עולי זה סיבה ללחץ דם לא יציב זה תיקין המימצע הזה תודה ויום טוב

08/03/2023 | 08:59 | מאת: שמואל כהן

אמשל בדיקת דםPSA תוצעה 5.5

בעיה כלייתית עלולה לגרום ללחץ דם מוגבר. רצוי להיוועץ עם נפרולוג

23/03/2023 | 14:01 | מאת: שמואל כהן

קודם תודה דקטור רק עם אפשר אסבר לדעת הבדיקה של אוטרסן תקין ?פרכמיה מעט דקה זה תקין ? תודה דקטור

מנהלי פורום אורולוגיה