האם ניתן לבצע בדיקת ציסטוקופיה ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/03/2023 | 00:38 | מאת: אורן

שלום רב בן 55 הופניתי לבדיקת ציסטוקופיה על ידי אורולוג של קופת חולים. אני בעל איבר מין קטן ובשל כך האם ניתן לבצע בי את הבדיקה הזו במכשיר ה"גמיש" וגם במכשיר ה"קשיח" מבלי לפצוע אותי ? האם עלי לדבר על כך עם הרופא או שזה לא רלוונטי? האם יש מכשור מיוחד לבדיקת איברי מין קטנים ? (לציין שבעבר עשיתי בדיקה בבית חולים - שאינה קשורה לאורולוגיה - והכניסו לי קטטר לאיבר המין וגרמו לי שם לפציעה שאומנם הייתה יחסית קלה אך עקב כאבים חזקים היה צורך בהוצאת הקטטר). תודה מראש

אין קשר לגודל האיבר מין לבדיקה, כיום מקובל לבצע את הבדיקה כמעט רק עם מכשיר גמיש

מנהלי פורום אורולוגיה