דרכים נוספות לאבחן דלקת?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/02/2023 | 17:43 | מאת: ב

בת 26. מספר שבועות שכואב לי מעט בצד במותן, ובגב. רופאת משפחה אמרה לי שהיא לא רואה שיש לי משהו.. (על סמך בדיקה גופנית..) מספר שבועות לפני כן עשיתי בדיקה לתרבית, איקולי פחות מ40000. יכול להיות שזה קשור? (למרות הכמות הקטנה?) והאם ניתן לראות דלקת בus? האם חיידק שקיים בתרבית בכמות כלשהיא עלול להזיק גם אם לא מרגישים צריבה חזקה בשתן?

US לא רואה דלקת אבנים עלולים לגרום לכאב גם 50K מושבות כאשר הדגימה נלקחה בצורה נקיה זה לא תקין ורצוי לחזור על התרבית

מנהלי פורום אורולוגיה