Aml כליה ימין . תודה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/02/2023 | 07:38 | מאת: אנונימית

שלום. אני במעקב אולטרסאונד בלבד אחרי aml בגודל 1 ס"מ. מ2016 ועד 2020 ללא שינוי מקריאה בפורום הבנתי שחייב לעשות בct או mri. לוודא את טיב הממצא. מרגישה ממש מתוסכלת שאף רופא לא שלח אותי כזאת ומאוד מפחדת לקראת האולטרסאונד שאעשה בקרוב. האם העובדת שהוא ללא שינוי 5 שנים אמורה להרגיע? תודה רבה

AML זה ממצא טב (לא סרטני ולא הופך לסרטני) אך בכדי להגדיר מצמא AML צריך סיטי. הסיכוי שממצא שאינו גדל לאורך השנים להיות מסוכן נמוך ביותר

מנהלי פורום אורולוגיה