אורופלומטריה ופרוסטטיטיס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/01/2023 | 19:16 | מאת: מני

שלום בן 35 עם פרוסטטיטיס כרונית, אי נוחות במתן שתן, חלש, מקוטע. ציסטוסקופיה -תקינה, ערמונית קצרה מעט חוסמת. אולטרסאונד- נפח ערמונית 18 סמ"ק. אורופלומטריה- עקומת השתנה ממושכת ושטוחה Qmax 7.9 Qaverage 4.1 שארית שתן 130 נפח השתנה 293 יכול להיות ספציפית לפני הבדיקה בגלל שהתאפקתי יותר מדי ההשתנה היתה חלשה יותר מהרגיל? מה גורם ל"חסימה" אם ציסטוסקופיה תקין? מה הטיפול בגיל שלי? מאוד מוטרד ודואג לעתידי

לרוב טיפול סימפטומטי

25/01/2023 | 15:07 | מאת: מני

האם ישנם תרגילים להרפיית השרירים "האחראיים" על זרימת השתן? מרגיש אותם כל הזמן מכווצים גם במהלך היום

06/02/2023 | 07:10 | מאת: עמי

סובל מדלקת ערמונית כרונית, בן 31. מתקשה למצוא רופא שיודע לתת טיפול מתאים, קיבלתי בשנה האחרונה 2 התקפים (כרגע בהתקף השני). אשמח להבין ממך מה אפשר לעשות, תזונה נכונה? תרופה? מה המחקרים אומרים?

מנהלי פורום אורולוגיה