תוצאות בדיקה לגבר בן 67

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/01/2023 | 06:56 | מאת: אור

שלום. אבי בן 67 החל לסבול לאחרונה מצריבה בשתן ותכיפות ובבדיקה התגלה דם סמוי. אין דלקת שתן, בus ראו ממצא חשוד בדופן השלפוחית ונשלח לציסטוקופיה שעשה אתמול. להלן התוצאות: פיית שופכה קצרה,שופכה תקינה, ערמונית חוסמת,כיס תקין ללא ממצא החשוד לגידול, ללא אבנים,נצפו פיות. למיטב הבנתי, האם יתכן שהממצא שהיה נעלם כך פתאום? ומה משמעות התוצאות? אבי עדין סובל מכאבים כמו דלקת שתן.

לא הודגם ממצא, לכן לא מבין איזה ממצא נעלם? כדוריות אדומות מיקרוסקופיות זו בעיה שכיחה, לעיתים נדירות מתגלה ממצא ברור. חובה אבל להשלים סיטי אורוגרפי

מנהלי פורום אורולוגיה