תפרים מורגשים לאחר ניתוח בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/01/2023 | 12:06 | מאת: חגי

שלום, סבלתי מעקמת הפין, עברתי לפני כ-5 שנים ניתוח ליישור הכולל תפרים קבועים בצד העליון של הפין. הייתי צעיר ולא הבנתי שההשלכות הן תפרים שהמגע שלהם יורגש לנצח מבעד לפין, תחושה של משהו מלאכותי מאוד שמעורר הרבה שאלות וחוסר נוחות בזמן יחסי מין. סובל היום מהתפרים האלו מאוד, והמנתח שפגשתי לאחר כשנתיים אמר לי שלא כדאי לגעת בזה ושאני אלמד לחיות עם זה. האם יש איזה פתרון? תקווה? באמת עדיף לא לעשות עוד ניתוח? תודה.

התיקון/יישור נעשה עם תפרים בלתי נספגים, הוצאתם עלול להוביל לאין אונות ועקמת

01/02/2023 | 16:56 | מאת: חגי

תודה, האם רקמות אמורות בסופו של דבר לגרום לתפרים להיות מורגשים פחות?

מנהלי פורום אורולוגיה