תוצאות בדיקת דימות בכליות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/01/2023 | 19:50 | מאת: ענבל

שלום רב בת 37 בריאה עם החלמה מדלקת בשתן , מעט כאבים בשתן שהולכים ובאים וכאב בבטן התחתונה, עברתי אןטרסאונד כליות ושלפוחית התוצאה:בקוטב העלין הודגמה אנגיומיולימפומה בגודל 0.9 ס"מ ללא עדות לאבנים או להינדרופרוזיס ציר אורך 10.3 סנטימטר אין עדות להגדלת בלוטות, שלפוחית לא מלאה לכן לא ניתן לבדוק, קראתי בגוגל שזהו גידול שפירי אבל לא הצלחתי להבין האם אולטרסאונד מספיק כדי לאבחן זאת או שצריך בירור נוסף ,בגלל שאני אדם חרדתי קבעתי תור לאורולוג ואלך אליו בכל מקרה, אבל אני מנסה להבין את הדחיפות, האם חלילה בct יכולה להיות אבחנה חמורה יותר?

סבירות לממצא חשוד לא גבוהה, אבל US זה לא הדרך לאפיין אנגיומיוליפומות

19/01/2023 | 18:57 | מאת: ענבל

תודה רבה על התשובה המהירה, איזה בדיקה מומלץ לעבור בנוסף?

מנהלי פורום אורולוגיה