דלקות חוזרות בדרכי שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/01/2023 | 08:44 | מאת: שרית

שלום רב, האם זה נכון לקחת אנטיביוטיקה מקרודנטין למניעת דלקות חוזרות בדרכי שתן? זה מה שייעצה לי רופאה מסויימת, אני לוקחת כדור אחד כשזה מופיע, כשאני עושה בדיקת שתן היא יוצאת תקינה, היא אמרה לי לקחת לאחר קיום יחסים. אני חוששת שלא הבנתי אותה נכון ואמרו לי שאסור לקחת אנטיביוטיקה באופן חד פעמי..תודה

יש טיפול מונע ע"י מינון נמוך של מאקרודנטין לאורך חודשים. ניתן לתת טיפול מונע לאחר קיום יחסי מין, פעמים רבות נותנים רספרים, ניתן גם לתת מאקרודנטין

מנהלי פורום אורולוגיה