וריקוצלה טיפול ופוריות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/01/2023 | 22:38 | מאת: קוב

היי שלום אני בן 30 נשוי ואבא ל- 3 בנות בגיל 19 היו לי כאבים באשכים ולאחר פניה לחדר מיון האורולוג קבע שמדובר בוריקוצלה... וכן לפני חמש שנים שוב היו לי כאבים והאורולוג אישש את האבחון התחתנתי וללא שום טיפול נולדו לנו 3 בנות. שאלתי היא . האם יכול להיות קשר בין הוריקוצלה ללידת בנות בדווקא בגלל שקראתי שהתא הזכרי הוא חלש יותר ואפ יש וריקוצלה אולי קשה לו יותר להגיע לביצית ? תודה רבה

אין מחקר שהראה קשר בין וריקוצל ללידת בנות

29/01/2023 | 02:57 | מאת: קוב

תודה רבה אבל האם יש כאן איזשהו היגיון? כלומר האם זה רעיון נכון?

מנהלי פורום אורולוגיה