שינוי בזקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/01/2023 | 17:25 | מאת: אייל

שלום אני בן 47. רזה יחסית. עד כה ללא בעיות זקפה. יש לאורך השנים זקפת בוקר די קשה, מאונן כל יום זקפה טובה וגם בסקס. לפני 10 ימים חליתי בקורונה היה כמה ימים חום גבוה וחלף. עברו כבר כ 6 ימים בלי חום ומרגיש כמובן יותר טוב אבל משום מה הזקפה נ ע ל מ ה. כבר שבוע אין זקפה בבוקר כשמתעורר. אם מנסה לאונן לא מצליח "להעמיד" אותו כמעט בכלל וניסיתי כמה פעמים. זה ממש דיכא אותי. עם זאת, היום ניסיתי עם בת הזוג שלי ובגירוי מאוד משמעותי של מציצה היתה זקפה לכ 3 דקות וגמרתי. הזקפה חלק מהזמן היתה אפילו קצת קשה וחלק עומד אבל לא ממש קשה. קראתי שהקורונה עלולה לפגוע בתאים של הפין ערמונית וכו ולפגוע בזקפה. מה אפשר ללמוד מהעובדה שאין זקפת בוקר בכללל ולא מצליח להעמיד באוננות אבל מנגד בגירוי משמעותי של מציצה כן היתה זקפה? האם נראה לך שיש לי פגיעה בתאים של הפין ומעכשיו לא אוכל יותר לאונן ולא תהיה זקפת בוקר אלא זקפה רק עם גירוי ממש משמעותי? מה אפשר לעשות? תודה רבה

14/01/2023 | 10:26 | מאת: אייל

עדכון. עבר עוד כשבוע. מצליח להגיע לזקפה בסדר ביחסי מין. לגבי אוננות יש זקפה אבל חלשה יותר מבעבר פחות מחזיק אותה. אבל משום מה אין זקפה בלילה כשצריך להשתין. לפעמים יש משהו מממש חלש התחלה של זקפה אבל ממש לא כמו פעם מה יכול להסביר שיש זקפה ביחסי מין אבל מאז הקורונה כמעט ואין זקפה בלילה ובבוקר כשצריך להשתין? תודה רבה

בהחלט רצוי לפנות לאורולוג ולהתחיל טיפול תרופתי עד שדברים יסתדרו

מנהלי פורום אורולוגיה