צילום PET CT PSMA בבקשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/01/2023 | 18:32 | מאת: דורון

עלי לעבור ניתוח להוצאת גידול סרטני מערמונית ! עברתי כ 3 ניתוחי בקע מפסעתי וניתוח "אפנדציפ" ולדברי המומחה הניתוח רובוטי יהיה מורכב ולא פשוט ושעלי להשיג את המסמכים של הניתוח מלפני 12 שנה ע"מ שיוכל להבין לגבי הניתוח יש לי מעט מסמכים על כך האם בצילום PET CT PSMA אפשר לקבל תשובה על כך? האם רואים שיש רשת של ניתוח בקע והיכן ממוקם?והאם זה יתן תשובה לניתוח תודה רבה לך לשאלתי:

PET CT PSMA לא יכול לנבא אם יש רשת מפשעתית או לא, רק יכול להעיד האם יש ממצאים מחוץ לערמונית או לא

מנהלי פורום אורולוגיה