זיקפה לאחר ניתוח ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/01/2023 | 18:53 | מאת: אברהם

שלום וברכה ! ציינתה לי בעבר בנגע להוצאת גידול סרטני מערמונית בקשר לשאלתי לגבי זיקפה וזרע ! והוספתה שישנם זרעונים שנשארים אך אינם יוצאים האם זה מספיק כדי לשמר זרע בבנק הזרע? או שעלי לעשות זאת קודם הניתוח? בנוסף אני מזריק לאבר המין האם לאחר הוצאת הגידול ישמר לי אותה מידה של זיקפה בהזרקה? ובמידה וישנה זיקפה איך מגיעים למצב של גמירה שהרי אין הוצאת זרע כדברך? אודה לך מאוד אם תוכל לפרט את שאלותי היות וזה חשוב לי לחיי הנישואין בברכה רבה האם בהוצאת גידול מהערמונית אין יותר אפשרות לזרע מעצמי? האם אין יותר זיקפה או חשק מיני? במידה ואין אפשרות למתן זרע עצמי איך יש גמירה לאחר זיקפה? אודה לך

הערמונית אינה משפיעה על חשק. אם מעוניינים בילדים נוספים ניתן להקפיא זרע. באם לא מקפיאים ניתן לשאוב זרעונים ישירות מהאשכים. ICI - הזרקות לפין פועל גם לאחר ניתוח

מנהלי פורום אורולוגיה