אי שליטה בשתן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/12/2022 | 20:38 | מאת: רון

עברתי ניתוח להוצאת ערמונית ב 28/11 לאחר שנמצא גידול סרטני , בסורוקה בעזרת רובוט . אני בן 62 ב 7/12ֶ הורידו תפרים וקטטר ,ֶואמרו לי לעשות תרגילים לחיזוק שרריר רצפת האגו . ויתכן בריחת שתן . הבעיה שמרגע שהגעתי הביתה כמעט ואין לי בכלל שליטה ויש בריחת שתן כל הזמן . לא מרגיש בכלל לחץ בשלפוחית , שיגרום לי ללכת לשירותים . ממש מוטרד אם נגרם נזק בלתי הפיך . אמרו לי אחרי הניתוח שלא הייתה פגיעה בכצב של השתן . ממש מוטרד אשמח לשמוע חוות דעת והמלצה

לרוב יש שיפור עם הזמן, אך בהינתן שאתה מוטרד רצוי לקבוע תור עם המחלקה המנתחת ולהביע את חששותייך

מנהלי פורום אורולוגיה