PSA שוב פניה לד"ר היקר הי"ו

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/11/2022 | 22:02 | מאת: אברהם

שלום וברכה לך ד"ר אורי היקר הי"ו ! כתבתי לך בעמוד 2 והשבתה לי באריכות ובסובלנות מזמנך היקר ותודה רבה רבה לך על כך ! כן ירבו רופאים כדומתך ! בינתיים עשיתי צילום MRI היות והתפנה תור וקראו לי להגיע רק אכתוב מהתמצית ואשמח לעצתךהמלומדת . ----------------------------- "גודל ערמונית 2.6*2.4*2.4ס"מ נפח ערמונית 24 סמ"ק" "מימין במידגלנד אות נמוך פסי ב-12 שינויים כרוניים" "קופסת הערמונית שמורה" שלפוחיות הזרע סימטריות בעלות אות תקין" "הצרור העצבי שמור" "כיס השתן בעל דופנות חלקים" "בסריקת האגן מגובה ביפורקציית האאורטה-סיגנל לשד העצמות שמור" "אין עדות להגדלת בלוטות הלימפה" "סיכום: "ערמונית מוגדלת עם סימני BPH משמאל ממצא מוקדי עם רמת חשד גבוהה" אגב היה לי PSA בתאריך 14/9 =4.09 ובתאריך 24/10ּּ=4.17 הינני כבן 67 שוב תודה רבה רבה מראש

ממצא מוקדי עם חשד גבוהה - משמע יש ממצא חשוד לסרטן ערמונית עפ מה שכתבת בפענוח

מנהלי פורום אורולוגיה