תוצאת בדיקת אולטרא סאונד אשכים+דופלר.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/07/2022 | 13:29 | מאת: עידנאור

הופנתי ע"י האורולוג לבצע בדיקת אולטרא סאונד ודופלר בעקבות נפיחות באשכים וקיבלתי את התוצאות הבאות: שני האשכים בעלי מבנה תקין נפח של אשך הימני כ 14.9 סמ"ק, השמאלי כ 6 סמ"ק, יותר קטן האפידידימוס מימין ומשמאל הודגם תקין. בראש האפידידימיס משמאל הודגמה ציסטה זעירה בשק האשכים משמאל הודגם מעט נוזל לא הודגם ווריקוצלה. בבדיקת דופלר צבע זרימת דם תקינה. האם התוצאות תקינות? בתודה מראש על העזרה. יום טוב :) עידנאור

התוצאה מלמדת על אשך קטן. האם עברת תיקון בקע בעבר?

27/07/2022 | 19:36 | מאת: עידנאור

לא עברתי ניתוח כזה בעבר. האורולוג (ד"ר אבי רינגל) אמר לי שאם יהיה ממצא חריג הוא יקרא לי לחזור למרפאה להמשך טיפול...

מנהלי פורום אורולוגיה