ורידים מוגדלים על הפין בעקבות פציעה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/04/2022 | 19:20 | מאת: אלון

שלום, בן 36. לאחר אוננות חזקה מדי התחילו ורידים מורחבים וכואבים בפין - הוריד הדורסלי וורידים קטנים רבים לידו. לאחרונה ביצעתי בדיקה מקיפה למחלות מין והכל יצא שלילי. מאז לא קיימתי יחסי מין. רופא המשפחה שראה אותי אמר שמדובר בארתריטיס של הורידים החיצוניים של הפין, ורשם לי אנטיביוטיקה ציפרופלוקסצין פעמיים ביום לחמישה ימים - שתפחית את הדלקת. רציתי לקבל חוות דעת נוספת - האם כדאי להפחית את הדלקת בעזרת האנטיביוטיקה או לתת לה לעשות את שלה ולרפא את המקום? תודה, אלון

לא מכיר דלקת ורידים חיידקית בפין. ממליץ מנוחה למקום ויעבור מעצמו

מנהלי פורום אורולוגיה