האם ctu תקין מעיד על מחלה שטחית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/02/2022 | 15:53 | מאת: יוקי

יש לי דם בשתן , מיקרוסקופי . בן 36 ,בריא, כאבי גב אגן וכו' (לא עושה ספורט , לא מעשן , לא משחק סנוקר , לא שותה ) דם בשתן במקרה . עשיתי ctu השאלה שלי , בהנחה ואישה ציסטוסקופיה , איך הctu עוזר ? אורוגרפיה האם זה אומר שעדיין אפשר למצוא גידול בדרכי השתן ? ואם כן הם כנראה שטחיים ? האם גידול שחודר לשריר נצפה בctu ? בשורה התחתונה כמה ctu תקין נותן שקט ?

סיטי בודק מערכת שתן עליונה, ציסטוסקופיה כיס שתן. יתכן ויש גידול חודרני בשלפוחית אשר מתבטא פחות בסיטי

מנהלי פורום אורולוגיה