אשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/03/2009 | 22:14 | מאת: שיק

שמתי לב לאחרונה במישוש שק האשכים שלי רק כשהוא ממש (דגש על ממש) רפוי במין גוף מוזר בשק האשכים, יכול להיות שזה היה שם תמיד ואני פשוט בתור חרדתי נלחץ. התחושה היא של וריד אולי? או משהו שומני? זה נמצא מתחת לאשך בסוף שק האשכים ולא חלק מהאשך. האם אמור להיות שם משהו כזה? הזמנתי תור לאורולוג, אבל בינתיים אני לחוץ וכבר קראתי דברים מבהילים באינטרנט. אני בן 35 ואין בעיות תפקוד, כאבים וכדומה. זה נשמע כמו ורקיצולה?

04/03/2009 | 23:13 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם אתה מאוד לחוץ תקדים את התור כי רק ע"י בדיקה אפשר לדעת בדיוק במה מדובר. וריקוצל בד"כ נתחיל מעל האשך אבל הכל אפשרי בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה