גוש באשך כבר שנה באזור העליון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/06/2021 | 20:11 | מאת: גוש באשך שמאל

שלום שמי יניב ויש לי גוש באשך כבר שנה שלמה , הגוש נמצא באשך שמאל באזור העליון של האשך בסמוך לראש האשך מלמטה , הגודל של הגוש כ-1.2 ס"מ , מרקם הגוש קצת קשיח ולפעמים הגוש בצורה קטנה ולפעמים מרגיש ארוך קצת כלומר שמתנה הגודל לפעמים ב בנוסף האשך עם הגוש מרגיש גדול יותר בכללי ו"מלא" יותר בחלקו האחורי , אורולוג מומחה אמר לי שזה אולי ציסטה ביותרת האשך ועוד רופא אמר לי שזה אולי ווריקוצל אני אשמח לעוד חוות דעת בבקשה האם יש לי סרטן או שאני לחוץ סתם ?????

מחייב בדיקת אורולוג ורצוי לבצע US אשכים וליטול בדיקת דם לסמנים של סרטן אשכים

28/06/2021 | 12:51 | מאת: אשך תגובה

לדעתך זה שפיר או סרטני לאן זה נוטה

מנהלי פורום אורולוגיה